CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 8 October 2011

ish x sangke an ?? oang yg kite syg n pecaye buat kt kite macam nie .. nape sume ni jd kt aq ???
sedeyh gile gan panggai dy !! nape larh jd nie sume.. aq benci larh !! aq x tau nk buat ape lg?? :((

Monday, 3 October 2011

hye lame x update blog hmm mcm2 yg eyra nk kongsi kt korang ,, now eyra da ade kumbang baru, hahah, kumbang eyra nie baek sesangat tp tu larh yg baek nie la yg bahaye kan???
hmmm btw eyra appy besame gan dye now kite oang da 2bln da , but MR R dtg dlm idop eyra balek :(( hmm takot la plak hubungan eyra n ainol ROSAK macam tu je ???
yelaa MR R eyra pun syg kt dye tp sbagai kawan..


ape2 pon AINOL tetap kt dlm aty eyra ..
miss dye sesanggat  <3
wekkk :p

Sunday, 21 August 2011

haiss macam ni jenis manusie pun ade gak an???
HELLO adat la pinjam barang membe-2 .. ya allah kusut gile kepale otak nie ..
yg bg pinjam tu x tau la ikhlas ke x an?? btw thanks aw coz ko bg pinjam kt aq .. pas tu yg aq plek an???
dy ckp x bole kua bagai2 tp ********** wah bkn men lagi hmm ape pon x boleyh an???
plek2 nk menipu x pandai klo rase x leyh nk tipu xpe jujo je n ckp tros trang yg ko x nk fwen gan aq.. kpd hambe allah yg bname ***************************  tlg laa jgn buat kawan2 ko nie sakit aty gan prangai ko ni an???????? kite oang ikhlas kawan gan ko .. ************* dorang ni memang kuat n lg bek dr aq n yg laen tp npe kt skola je lyan kte oang n kt lu ko n ********** pandang aq n membe2 mcm musoh kaw ... kenape , kenape n knpe??????????????????

Sunday, 17 July 2011

17.07.11
ary nie geram cngt2 gan ijat n the geng, pasal dorang larh aq x jd g tuisyen
n dwg cite pali-apa!!! kate nk angkt g mandy larh ape larh an???
tp x angkt pon, ape2 pon thenx sesangat kt laki2 to!! agy pon x g pon xpe td lepak kt blik aq da mcm oang gilee da, btw happy kot dpt lepak gan jaja,nana,iki, n biha..
lg2 biha da mcm oang gilee ilang laki da hahah sewel gan jaja KENTOT kt lam blekk td haha baw maggi kot hahah pd hal mkn ROTY CANAI pg tuu
ape2 pon happy la td dpt lepakk kejap gan dwg kt lam blekk aq..
tp kpd dak2 laki tuu tq sngt2 buat aq n kwn tnggu mcm oang sewel td
tq sangat2.. kpd kawan2 yg t'tnggu2 td sorry korang aq pon x sangke leyh jd mcm nie, n kpd liya syg sorry tipu ko haha kte oang x pg pon uluyam tuu ajing je kne tipu gan laki2 tuu !!!
sedeh au:((

Saturday, 16 July 2011

assalammualaikum!!
hye lame x update blog kan??
ni aq ade cite pasal kawan MAKAN kawan, yg aq plekk sesanggt an?? pompuan ni bekk gilee gan aq yelaa konon ye kawan RAPAT la kan?? tp tnyate MUSOHH kenape erkk kawan suke buat kite susah n happy, happy pon kadang2 je..  first aq benggang n kawan aq ni dye g wt cite yg aq wt lebat,. sampai laa kak2 angkt dye caye ckpdye an?? then makcik2 ak mara kt ak.. bnd aq x buat semue to SUMPAH aq x pena buat bnde bodo to, aq skt aty n aq pendam sampai laa aq letak pic dye tidoo kt seminar pada hal oang x taw pon to dye yg dye nk EMOo.. perluu ke dye nk EMOo pd hal bnde to oang x tau to dyee yg ak heran taw plak dye MARAH an?? yg dye ckp aq buat lebat wt cite c ni sane aq pendam je.. tp dye wt skit to ambik aty sampai ke dada.. yg tak tahan dy wt mulot pasal aq n kawan2 yg laen, now dy yg carikk MUSOH bkn aq, dye ckpkt kawan2 aq yg laen yg dy fwen gan aq x ihklass tp bilee aq tnyee dy tuka cite n dy ckp dy kawan gan aq ihklass plek x plek, mcm ni ke kawan??? kawan yg suke wt mulot pasal kawan sendiry!!!
dye nk ckp aq yg kawan gan dye xihklass silap klo btol x ihklas npe aq tman dye g bli brg kt TESCO tmn dy g klinik tman dy g bank aq tlg dye dpt an tuisyen aq wt sume to bb aq angap dy kawan rapat aq.. tp  sangkee dyee leyh wt taik kt aq.. ape dye ingt dy ade kawan2 yg ag hebat dr aq to kwn2 dye leyh tlg ap2 ke??? klo btol bleyh npe time dye sakit dyee x surohh kwn2 tsyg dy to g tmn dy npe ajk aq n rizki nape2????
mybe sampai cni je kot cozz x taw laa nk ckp ap agy pasal pompuan tuuu!!!!!!

Tuesday, 12 July 2011

lelaki memang macam nie erk??
x dapat num gurl to rayu2 sampai larh dapat num gurl to, tapi bile dah dapat.
mule larh ayat gurl!!!
bilee gurl to dah cair then accept lelaki to jadi bf dorang..
hmmm lelaki plak tau yg gurl to sayang gile babi kt drg hhmmm
mule larh lelaki to buat taik!! n dorang buat gurl macam sampah!!
ingt gurl nie ape???
kte orang semue ade maruah n harge diri au...
PESAN TOK LELAKI KT LUA SANE YG SUKE MAEN AN PERASAAN GURL
JANGAN INGT KRG IDOP BAHAGIE..

Tuesday, 17 May 2011

cemalam xdemood..

cemalam, malam tbe2 xde mood lak!
adek aq ayin aq suroh simpan barang yg dye da kua an, tp dye wt bdoh..
aq ap agi angin arh sto badan, mmm abess kete kesayagan dye kne balik gan ak..
pacah au ak wt, langsong menangesss dye to pon sto xdega ckp aq sape suro kan da ilang kete kesayangan dye...
mak aq pon ape agi popek2 la kan, yela aq buat ank kesayangan dye coz la dye mara an???
benggang je aq!!

kantoii lepak malam!!!

 17.5.11 aq, nana biha lepak  konon nyee maw over nigh la kan???
best to memang la best agi2 lepak gan dak2 laki, apiet, kemal, anip, kerak,

akir,topek, ajam, mokcer,ayie,aleng n kelat to je kot...
kelaka gilee lepak kt blok E cam banggang pon ade gak.. gah best2 lapak ade la plak mamat ni sound nana suroh nana balek, da la baru nk appy2 langsong kene balik.. ingat nk blek pukol 4 or6 cam to skali blek 1.30 cam to.. ngekk tol d sbb an nana kantoi haabeeessssss x dapat lepak lame2... to pasal nana nie pasal aq balek uma da macam penyamum da, takot mak mara ak pon masok uma senyap2, nasaeb bek x kantoii x kantoi pon bb adek ak tlg kave kalo x hehehehe

maw kene tumbok ag muke ak ni!!!
pasal biya lak baru sampai blok J mak dye da suroh blek!! then tipu mak dye ckp nana belanje MCD hahaha ni la GADISS2 yang suke merayap mlm2, jangan lak korang jd cam ak, nana n biha kua uma senyap2 then kantoii.. tp ak x dorang berdue jela
hheheheheehehehehe.....
sampai c ni jela