CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 17 July 2011

17.07.11
ary nie geram cngt2 gan ijat n the geng, pasal dorang larh aq x jd g tuisyen
n dwg cite pali-apa!!! kate nk angkt g mandy larh ape larh an???
tp x angkt pon, ape2 pon thenx sesangat kt laki2 to!! agy pon x g pon xpe td lepak kt blik aq da mcm oang gilee da, btw happy kot dpt lepak gan jaja,nana,iki, n biha..
lg2 biha da mcm oang gilee ilang laki da hahah sewel gan jaja KENTOT kt lam blekk td haha baw maggi kot hahah pd hal mkn ROTY CANAI pg tuu
ape2 pon happy la td dpt lepakk kejap gan dwg kt lam blekk aq..
tp kpd dak2 laki tuu tq sngt2 buat aq n kwn tnggu mcm oang sewel td
tq sangat2.. kpd kawan2 yg t'tnggu2 td sorry korang aq pon x sangke leyh jd mcm nie, n kpd liya syg sorry tipu ko haha kte oang x pg pon uluyam tuu ajing je kne tipu gan laki2 tuu !!!
sedeh au:((

Saturday, 16 July 2011

assalammualaikum!!
hye lame x update blog kan??
ni aq ade cite pasal kawan MAKAN kawan, yg aq plekk sesanggt an?? pompuan ni bekk gilee gan aq yelaa konon ye kawan RAPAT la kan?? tp tnyate MUSOHH kenape erkk kawan suke buat kite susah n happy, happy pon kadang2 je..  first aq benggang n kawan aq ni dye g wt cite yg aq wt lebat,. sampai laa kak2 angkt dye caye ckpdye an?? then makcik2 ak mara kt ak.. bnd aq x buat semue to SUMPAH aq x pena buat bnde bodo to, aq skt aty n aq pendam sampai laa aq letak pic dye tidoo kt seminar pada hal oang x taw pon to dye yg dye nk EMOo.. perluu ke dye nk EMOo pd hal bnde to oang x tau to dyee yg ak heran taw plak dye MARAH an?? yg dye ckp aq buat lebat wt cite c ni sane aq pendam je.. tp dye wt skit to ambik aty sampai ke dada.. yg tak tahan dy wt mulot pasal aq n kawan2 yg laen, now dy yg carikk MUSOH bkn aq, dye ckpkt kawan2 aq yg laen yg dy fwen gan aq x ihklass tp bilee aq tnyee dy tuka cite n dy ckp dy kawan gan aq ihklass plek x plek, mcm ni ke kawan??? kawan yg suke wt mulot pasal kawan sendiry!!!
dye nk ckp aq yg kawan gan dye xihklass silap klo btol x ihklas npe aq tman dye g bli brg kt TESCO tmn dy g klinik tman dy g bank aq tlg dye dpt an tuisyen aq wt sume to bb aq angap dy kawan rapat aq.. tp  sangkee dyee leyh wt taik kt aq.. ape dye ingt dy ade kawan2 yg ag hebat dr aq to kwn2 dye leyh tlg ap2 ke??? klo btol bleyh npe time dye sakit dyee x surohh kwn2 tsyg dy to g tmn dy npe ajk aq n rizki nape2????
mybe sampai cni je kot cozz x taw laa nk ckp ap agy pasal pompuan tuuu!!!!!!

Tuesday, 12 July 2011

lelaki memang macam nie erk??
x dapat num gurl to rayu2 sampai larh dapat num gurl to, tapi bile dah dapat.
mule larh ayat gurl!!!
bilee gurl to dah cair then accept lelaki to jadi bf dorang..
hmmm lelaki plak tau yg gurl to sayang gile babi kt drg hhmmm
mule larh lelaki to buat taik!! n dorang buat gurl macam sampah!!
ingt gurl nie ape???
kte orang semue ade maruah n harge diri au...
PESAN TOK LELAKI KT LUA SANE YG SUKE MAEN AN PERASAAN GURL
JANGAN INGT KRG IDOP BAHAGIE..