CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 3 October 2011

hye lame x update blog hmm mcm2 yg eyra nk kongsi kt korang ,, now eyra da ade kumbang baru, hahah, kumbang eyra nie baek sesangat tp tu larh yg baek nie la yg bahaye kan???
hmmm btw eyra appy besame gan dye now kite oang da 2bln da , but MR R dtg dlm idop eyra balek :(( hmm takot la plak hubungan eyra n ainol ROSAK macam tu je ???
yelaa MR R eyra pun syg kt dye tp sbagai kawan..


ape2 pon AINOL tetap kt dlm aty eyra ..
miss dye sesanggat  <3
wekkk :p

0 comments:

Post a Comment